Zalakaros PDF Nyomtatás

Ezen változatos vidéken valamennyi Nyugat-Magyarországra jellemző szépség és vonzerő megtalálható; a táj síkság és lankás dombsorok arányos váltakozása; a növényzet erdők, ligetek és virágzó mezők, zöldellő harmóniája, amelyet ritka növényi társulások és védett állatok fel-felbukkanó látványa tesz különösen értékessé. Van egy a hétköznapi emberi értékrend fogalmaival alig meghatározható különös kincs, a föld forrongó mélységeinek becses ajándéka, különféle értékes ásványok oldatával telített, közel 100 C-os Zalakarosi gyógyvíz.

Ez a sokszínűség ma ennek a szerény Közép-Európai térségnek együttes, és egyre csábítóbb vonzereje, amely évente közel egymillió embert késztet arra, hogy otthonát elhagyva felkerekedjen és megfáradt, kimerült vagy beteg szervezetét felfrissítse, pihentesse, gyógyítsa ezzel a delejes erejű vízzel, a békességet nyújtó környezetben.

Az emlékezetes élmény attól válik teljessé, hogy Zalakaros -on kedves, mosolygós emberek élnek, akik a munkájukkal járó kötelező udvariasságon túl, az őseiktől örökölt tisztelettel néznek és közelednek a vendég felé. Ez az értés az énjükből fakad; a szív, az érzelem, a tudat legmélyéről.

Hogy mi minden, mennyi tárgyi szolgálat teszi még kellemesebbé kényelmessé a termál és gyógyüdülést, arról adnak képet ezek az oldalak. Kérjük, lapozzák át méltó kiváncsisággal, és ha sikerül felkelteni az érdeklődésüket, találkozzunk Zalakaros -on!

Legyen Ön is törzsvendégünk!

 

Zalakaros Zalakaros zalakarosi Zalakaroson